Concurs de Sant Jordi

15/04/2020

Concurs de Sant Jordi

Des de la regidoria de Joventut, us convidem a participar en una activitat familiar creativa i entretinguda de Sant Jordi i adreçada, especialment, als joves i infants.
 
Properament, arriba la Diada de Sant Jordi i ja sabem que encara estarem confinats. Per això, us animem a realitzar una manualitat elaborant una rosa sobre qualsevol material: paper, tela, roba, fusta, etc.
 
El dia 23 d'abril, Dia de Sant Jordi, pengeu-la als balcons, finestres, portes, etc., feu una foto per mostrar que la Diada de Sant Jordi és a dins del nostre cor i que l'ajornament és només una circumstància. Les tres roses millor treballades, rebran un premi de 50 euros.
 
Què heu de fer? Enviar la foto amb el vostre nom i cognoms, direcció i telèfon de contacte al correu aj.cabra@altanet.org. Si sou un dels guanyadors ens posarem en contacte amb vosaltres.
 
Volem que aquesta iniciativa serveixi per a homenatjar a tots aquells que es deixen la pell, i mai més ben dit, per la nostra salut. El Covid-19 no ens pot deixar sense la nostra Rosa de Sant Jordi.