Política de galetes

Índex de continguts

 1. Política de galetes
 2. Què és una galeta i per a què serveix?
 3. Quin tipus de galetes utilitza l'Ajuntament de Cabra del Camp?
 4. Tipus de galetes segons el seu venciment
 5. Com es pot eliminar i desactivar l’ús de les galetes?
 6. Qui fa servir les galetes de l'Ajuntament de Cabra del Camp?
 7. Google Analytics
 8. Consentiment
 9. Galetes de llocs web de tercers


1. Política de galetes

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, us informem sobre l’ús de galetes de la web de l'Ajuntament de Cabra del Camp.

2. Què és una galeta i per a què serveix?

Una galeta, o cookie, en anglès, és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador o dispositiu mòbil a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari. Per aquest motiu, són imprescindibles per accedir a serveis en què l’usuari s’ha d’identificar, com al correuweb o la gestió dels blocs.

3. Quin tipus de galetes utilitza l'Ajuntament de Cabra del Camp?

 • Galetes tècniques. Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través dels nostres llocs web i l’ús de les diferents opcions o serveis que hi hagi continguts, com ara controlar el trànsit i la comunicació de dades, respondre enquestes, valorar actes de l’agenda, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió o compartir continguts a través de xarxes socials.
 • Galetes de personalització. Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari, com ara serien l’idioma, el tipus de navegador a través del qual s’accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
 • Galetes d’anàlisi. Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim. Amb aquesta finalitat, l'Ajuntament de Cabra del Camp utilitza Google Analytics, un servei d’estadístiques web ofert gratuïtament per Google.

4. Tipus de galetes segons el seu venciment

Les galetes utilitzades per l'Ajuntament de Cabra del Camp poden tenir els tipus de venciment següents:

 • De sessió. Amb venciment quan l’usuari surt de la sessió.
 • De servei. Relacionades amb algun servei personalitzat dins del lloc web, amb venciment inferior a 24 hores.
 • Persistents. Queden permanentment instal·lades al navegador de l’usuari i són activades cada vegada que visita el lloc web, sempre que no se’n desactivi l’ús.

5. Com es pot eliminar i desactivar l’ús de les galetes?

Per permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip, heu d’accedir a les opcions de configuració del navegador amb el qual accediu al web.

A través dels següents enllaços podeu trobar més informació per a cadascun dels principals navegadors:

Si voleu retirar en qualsevol moment el vostre consentiment relacionat amb aquesta política de galetes, haureu d’eliminar les que estiguin emmagatzemades a través dels ajustaments i les configuracions del vostre navegador d’Internet.

Per ampliar la informació sobre com podeu gestionar les galetes, podeu visitar el web

6. Qui fa servir les galetes de l'Ajuntament de Cabra del Camp?

La informació obtinguda per les galetes és tractada únicament per l'Ajuntament de Cabra del Camp. Tot i això, cal tenir present que l'Ajuntament de Cabra del Camp utilitza galetes de tercers, i que la informació que es recull a través d’aquestes queda allotjada en servidors externs a la Diputació de Tarragona. Aquest és el cas de les dades recollides per Google Analytics.

7. Consentiment

Una vegada estigueu informats sobre la nostra política de galetes, si continueu navegant entendrem que accepteu l’ús de galetes, tant pròpies com de tercers, en els nostres webs i aplicacions.

Si rebutgeu la instal·lació de galetes, podreu continuar fent servir els nostres llocs web, tot i que l’ús d’alguns dels serveis podrà ser limitat i, per tant, la vostra experiència al nostre lloc web podria resultar menys satisfactòria.

8. Galetes de llocs web de tercers

L'Ajuntament de Cabra del Camp està present en diverses plataformes web de tercers, majoritàriament xarxes socials, i, en alguns casos, l'Ajuntament de Cabra del Camp insereix contingut provinent d’aquestes en el propi lloc web. En ambdós casos, és possible que aquestes plataformes de tercers disposin de galetes pròpies. L'Ajuntament de Cabra del Camp no té control sobre aquestes galetes i, per aquest motiu, recomana als usuaris revisar la política de seguretat de cada una d’aquestes plataformes.

En el cas que algun usuari de l'Ajuntament de Cabra del Camp vulgui compartir algun dels continguts del nostre lloc web mitjançant alguna xarxa social externa, ha de tenir present que aquesta última podria utilitzar també alguna galeta en el moment del registre. En aquest cas, l'Ajuntament de Cabra del Camp tampoc té cap control sobre aquestes galetes.